Tria el curs, prepara’t per al futur

Cefel és la primera escola de teràpies alternatives del País

La primera escola de teràpies alternatives

CEFEL S.L : Registre de Comerç. 918712 B

Inscrita en el registre, de centres docents privats del Ministeri, encarregat de l´educació.

Curs avalat per (AAPTA) ASSOCIACIÓ ANDORRANA DE PRACTICANTS EN TERÀPIES ALTERNATIVES

CEFEL manté contacte amb representants i centres de la Confederació Espanyola de Teràpies Naturals i no convencionals (màxims representants del sector de les teràpies naturals a Espanya) per la facilitat i ajuda de possibles alumnes espanyols.

Totes les activitats y la consulta de CEFEL, compleixen la normativa vigent en el sector. CEFEL, compta amb professors totalment titulats i examinats per practicar la seva docència. Centre docent de: Quiromassatge, Estètica i bellesa, Perruqueria, Tècnica anticel.lulítica, Reflexologia podal, Moxa i ventoses, Shiatsu, Drenatge limfàtic ( M.T.C. ), Mètode tradicional xinès. Psiconeuroacupuntura y Massatge esportiu.

Descobreix els cursos de l’Escola Cefel

Troba la formació més completa per al teu futur

Classes especials sense cap cost addicional. Per tal de que l´alumne finalitzi el curs amb més coneixements sobre teràpies alternatives s´inclouen 3 classes especials sobre: Reflexologia podal, Tècnica anticel.lulítica i Aromateràpia.

Més informació (…)

El shiatsu es una teràpia manual japonesa, la finalitat del qual es equilibrar el ki o energia vital. La paraula shiatsu vol dir pressió amb el dit. El shiatsu desperta l’autocuració que tots poseim.

Més informació (…)

Assoliment del conjunt de tècniques i pràctiques aplicades a l’estètica. Tècniques facials i cosmetologia, massatge facial. Maquillatge. Manicura i pedicura. Depilació amb diferents tipus de ceres. Massatge corporal.

Més informació (…)

Es un procediment pel qual a través de diferents manipulacions, facilitem l’ activació i la depuració de toxines i desfets que arrossega el líquid limfàtic per mitjà dels seus canals.

Més informació (…)

En la tradició tailandesa, les bases teòriques de la sanació resideixen a la convicció que totes les formes de vides es sustenten sobre una força vital (lom)

Més informació (…)

Coneixement de les matèries. Assoliment del conjunt de tècniques teòriques i pràctiques aplicades a la tècnica anticel·lulítica, rebent així les indicacions i contraindicacions a l’hora de realitzar el massatge.

Més informació (…)

Curs indicat a tots els quiromassatgistes i terapeutes que en el seu “afany” per aconseguir l’harmonia del cos no paren d’enriquir els seus coneixements. Aquest seminari et dona l’oportunitat d’aprendre aquesta tècnica.

Més informació (…)

Anatomia del peu. Diferents parts anatòmiques. Correspondència Reflexa: Zones del cos amb relació al peu. Diferències entre els dos peus. Cartografies dels peu dret i esquerra. Manipulació i tècnica.

Més informació (…)

El massatge esportiu esta indicat per preparar l’activitat física intensa,per evitar espasmes musculars o altres lesions esportives,així com per eliminar toxines i relaxar després de l’activitat esportiva. Ha de ser curt i indolor.

Més informació (…)

La tècnica gua-sha, es una forma de tractament per als teixits tous i tots els teixits connectius que quan, per culpa de microlesions causades per un excés de treball, traumatisme i/o esport en excés.

Més informació (…)

La teràpia amb el Monolux- Pen de quadres reumàtics com la fibromialgia, es un veritable tresor de la “nova medicina alemanya” (NMA). Entre altres metges i del desig de tractar el dolor de manera més ràpida i eficaç.

Més informació (…)

El Reiki es una tècnica de canalització de l’energia que ocupa l’Univers. Es inherent al ser humà, per això es natural per als nens i totes les persones el poden treballar. Es un mètode senzill i pràctic.

Més informació (…)

En aquest saló els alumnes realitzen les pràctiques del curs de perruqueria i a la vegada el centre ofereix  els serveis d’aprenetatge dels alumnes  a preus assequibles i sempre supervisats per una professional.

Més informació (…)

una tècnica molt adequada per a massatgistes, estetistes i professionals en teràpies alternatives que busquin com ambientar i millorar l’ambient en el seu espai de treball diari

Més informació (…)

Segons el programa oficial de la facultat de medicina tradicional xinesa de Pequín i del centre d’examen internacional d’Acupuntura & Moxibustió de la República Xina.

Més informació (…)

ESCOLA CEFEL ANDORRA

Centre d’Estudis de teràpies alternatives

Es va fundà el 1994 de la mà de Ferràn Liñàn Medina

PLANS FLEXIBLES PER AL TEU CURS

Troba les formes de pagament i avantatges que t’ofereix l’Escola Cefel

SELECCIONA EL TEU CURS AMB UN FINANÇAMENT A MIDA

Matrícula valida per 5 anys

Quotes Flexibles adaptades a les teves necessitats.
Inclou material docent de qualitat.
Horaris amplis per facilitar les classes.
Estudiem el teu cas i les teves possibilitats.