Combinació de tècniques:

Massatge relaxant: El massatge és practicat des de fa molt de temps, és una manera d’ajudar a mantenir-se sà, ja sigui físicament o mentalment.

El massatge té la capacitat de relaxar-nos, gràcies a que allibera unes substàncies anomenades “endorfines” que són les que s’encarreguen d’aquesta funció.

També ajuda a reduir l’estrés, a combatre la depressió, el baix estat d’ànims i sobre tot la part negativa.

Massatge: Aquest tipus de massatge és efectiu per alleugerir mal de cap, dolors musculars i per a millorar les condicions de la pell.

També és recomanat per a lessions esportives, psinositis, pinçaments vertebrals i esguinços, dolencies profundes que dónen lloc a dolors en general.

Per realitzar aquest massatge és convenient utilitzar una crema amb propietats específiques per a tractar contractures musculars.

A la nostra consulta treballem amb la “crema Relax d’Àrnica” que conté les propietats esmentades anteriorment: arpagophytum, mentol, petrolatum, etc. Són components amb propietats descontracturants, antiinflamatòries i a l’hora afavoreixen la circulació, ajudant a augmentar la capacitat de la sang per a transportar.