L´escola Cefel va ser fundada el 1994 per Ferran Liñan amb la intenció de compartir els seus coneixements en teràpies alternatives i per formar els futurs professionals en aquestes especialitats.

Al centre actualment s’imparteixen cursos de quiromassatge, estètica i bellesa, reflexologia podal, moxa i ventoses i també la tècnica anticel.lulitica.

L’escola també treballa per poder oferir pròximament els cursos de drenatge limfàtic, medicina tradicional xinesa, psiconeuroacupuntura i Shiatsu i tot això per oferir un millor servei als ciutadans d’Andorra i poblacions del Pirineu en general donada l’alta demanda de professionals per part d’establiments turístics de tota mena.

308, 2018

Instal·acions i Serveis

Categories: Perruquería|

El centre ocupa una superfície total de 240 m2. En l'academia els alumnes realitzen les pràctiques del curs de perruqueria i a la vegada el centre ofereix els serveis d'aprenetatge dels alumnes.

308, 2018

Metodología

Categories: Perruquería|

Informació del curs. Programació teòrica, practica, material, horaris i preus. Les classes son impartides de dimarts a divendres de 9:30h. a 13:30h.

PLANS FLEXIBLES PER AL TEU CURS

Troba les formes de pagament i avantatges que t’ofereix l’Escola Cefel

SELECCIONA EL TEU CURS AMB UN FINANÇAMENT A MIDA

Matrícula valida per 5 anys

Quotes Flexibles adaptades a les teves necessitats.
Inclou material docent de qualitat.
Horaris amplis per facilitar les classes.
Estudiem el teu cas i les teves possibilitats.
Si es paga al comptat 10% de descompte.

Vols contactar amb l’Escola Cefel!

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar la teva consulta

    2023-09-22T12:00:30+00:00