NOU CURS DE VENTOSES!

7 de maig de 2022

Tenim el plaer d’anunciar-vos el nou curs de ventoses que s´iniciarà el proper dia 7 de maig de 2022

La Terapia de Ventoses aplica l’ús de gots de vidre, bambú o ceràmica a parts del cos que necessiten algun guariment / reequilibri / desintoxicació. Les tasses s’uneixen a la pell mitjançant pressió de succió introduint calor. El buit parcial creat per l’eliminació d’oxigen de la tassa atrau el teixit subjacent al vas.

En aquest taller d’un dia, aprendràs a aplicar diverses tasses , Emprant el mètode intermitent per a condicions deficients i el mètode de lliscament, una tècnica que s’utilitza sobre la zona dorsal / posterior del cos ( sent un massatge profund, suau i calmant).

Així que si teniu curiositat sobre aquesta modalitat curativa o voleu afegir la terapia de ventoses al vostre repertori professional i de salut, reserveu ara el vostre lloc.

Espai limitat disponible per a aquest taller totalment personal.

El mètode de copa funciona per estimular i promoure el lliure flux de Qi (energia / vibració sonora) i sang als meridians (carreteres energètiques). Això crea una mena de congestió local que pot eliminar l’estancament sanguini que pot causar dolor d’una capa més profunda del múscul. Al crear aquesta succió i aquesta pressió negativa, s’utilitza copa per drenar excés de líquids i toxines, afluixar adhesions i elevar el teixit connectiu, portar el flux sanguini a la pell i als músculs estancats i estimular el sistema nerviós perifèric. Les indicacions inclouen, però no són exclusius, el refredat comú amb tos, asma, mal de cap, marejos i trastorns digestius. És una experiència agradable. Com veieu a la imatge destacada, els clients (la copa no sempre deixa cap marca, cosa que indica que no hi ha un estancament en aquesta zona) amb una decoloració localitzada que s’esvairà i desapareixerà en pocs dies (fins a una setmana). La cara de còpia s’ha convertit en tendència entre les celebritats com a manera d’estimular el flux de sang i d’eliminar la inflamació a la cara.

Professor: Jordi Salés.
Inscripció Curs: Formulari
Inici del Curs: 7 Maig 2022
Duració: 1 dia.
Horari: De 9:30h a 13:30h i de 15:00h a 19:00h

Preu del Seminari: 235 €

(Alumnes CEFEL) Preu seminari: 189 €

Facilitats de pagament. Mínim 50€

Matricula: 100€  (Excepte Alumnes CEFEL). MÉS INFORMACIÓ  : 829 825

PLANS FLEXIBLES PER AL TEU CURS

Troba les formes de pagament i avantatges que t’ofereix l’Escola Cefel

SELECCIONA EL TEU CURS AMB UN FINANÇAMENT A MIDA

Matrícula valida per 5 anys

Quotes Flexibles adaptades a les teves necessitats.
Inclou material docent de qualitat.
Horaris amplis per facilitar les classes.
Estudiem el teu cas i les teves possibilitats.

Vols contactar amb l’Escola Cefel!

Utilitza aquest formulari per fer-nos arribar la teva consulta