Aquests son els cursos que s’imparteixen en l’escola CEFEL.

Tria el curs, prepara’t per al futur

Cefel és la primera escola de teràpies alternatives del País

Reflexologia Podal

NOU CURS DE REFLEXOLOGIA!! 28 Gener de 2024 La Reflexologia utilitza els propis recursos de l’organisme per auto regenerar-se. L’aplicació de la pressió en punts...

Quiromassatge

NOU CURS DE QUIROMASSATGE!! 1 de febrer de 2024 y 18 setembre de 2024 El curs que t'oferim, no només contempla el massatge com a tal, sinó que des d'una perspectiva global (...)

Estètica i Bellesa

NOU CURS D'ESTÈTICA I BELLESA!! 19 de febrer de 2024 y 16 setembre 2024. Assoliment del conjunt de tècniques teòriques i pràctiques aplicades a l’estètica (...)

Massatge Tailandès

El massatge tailandès ajuda a relaxar el cos, millora el sistema circulatori i el sistema limfàtic, contribueix a eliminar toxines, calma dolors en músculs i articulacions (...)

Massatge Esportiu

El massatge esportiu esta indicat per preparar l’activitat física intensa, per evitar espasmes musculars o altres lesions esportives (...)

Massatge Esportiu Avançat

Aquest curs en massatge i tapping esportiu te com a objectiu donar eines especialitzades i avançades per a millorar la pràctica diària.

Acadèmia Perruqueria

Amb el suport del gremi de perruquers de Senyores de Barcelona, i possibilita la opció d’examinar-se a Andorra amb les mateixes garanties de titulació.

Gestalt Corporal

L’alumne/a rebrà del Centre tot el material docent de qualitat per a poder desenvolupar els seus estudis pràctics i teòrics com a terapeuta (...)

Shiatsu

¿Que és el Shiatsu? El Shiatsu es una teràpia natural japonesa que la seva principal finalitat es equilibrar el Ki o energia vital .El Shiatsu desperta l'autocuració que [...]