Aquests son els cursos que s’imparteixen en l’escola CEFEL.

Tria el curs, prepara’t per al futur

Cefel és la primera escola de teràpies alternatives del País

Massatge Tailandès

NOU CURS MASSATGE TAILANDÈS!! 17 d´Octubre 2021. Tenim el plaer d’anunciar-vos el nou curs de Massatge Tailandès (..)

Massatge Esportiu

NOU CURS  DE MASSATGE ESPORTIU !! 23 Octubre de 2021, Tenim el plaer d’anunciar-vos el nou curs de MASSATGE ESPORTIU que s’impartirà a CEFEL (...)  

Massatge Esportiu Avançat

NOU CURS DE MASSATGE ESPORTIU AVANÇAT I TAPPING ESPORTIU!! 24 Octubre de 2021, Tenim el plaer d’anunciar-vos el NOU CURS AVANÇAT de MASSATGE ESPORTIU que s’impartirà a (...)  

Shiatsu

NOU CURS  DE SHIATSU!! 14 Novembre de 2021, Tenim el plaer d’anunciar-vos el nou curs de SHIATSU que s’impartirà a CEFEL (...)  

Moxibustió

Tècniques que alleuren l’estanquitat, redueixen el dolor, augmenten el metabolisme i milloren els resultats terapèutics.

Instal·acions i Serveis

El centre ocupa una superfície total de 240 m2. En l'academia els alumnes realitzen les pràctiques del curs de perruqueria i a la vegada el centre ofereix els serveis d'aprenetatge dels alumnes.

Metodología

Informació del curs. Programació teòrica, practica, material, horaris i preus. Les classes son impartides de dimarts a divendres de 9:30h. a 13:30h.

Quiromassatge

Programa Curs Quiromassatge: Anatomia: Òssia, muscular, lligamentosa i tendinosa. Educació postural. Formules de fitoteràpia. Formules magistrals. Apunts pràctiques. Olis essencials. Toms de fisiologia. Patologies més comuns: Diagnòstic i [...]

Estètica i Bellesa

Programa Curs Estètica i Bellesa Assoliment del conjunt de tècniques teòriques i pràctiques aplicades a l’estètica. Tècniques facials i cosmetologia, massatge facial. Maquillatge. Manicura i pedicura. Depilació amb [...]

Acadèmia Perruqueria

L´activitat de perruqueria compleix la normativa vigent en el sector i el seu fundador presideix l´ASSOSIACIÓ ANDORRANA DE PROFESSIONALS EN […]