A Cefel ara tens l´oportunitat d´aprendre tres tècniques molt interessants per ampliar i complementar la teva formació en aquest món tant apassionant.

12 de Maig

FLORS DE BACH

Començarem el dia 12 de Maig amb una super classe sobre Les Flors de Bach que no et deixarà indiferent.

La Teràpia Floral del Dr. Bach es un sistema de tractament natural a partir de 38 essències.

Consisteix en una teràpia energètica, holística, que ajuda a restablir la salut tot i contribuint a harmonitzar les disfuncions del camp: físic, emocional, mental i espiritual de tots els éssers vius, siguin aquests adults, nens, animals, plantes…

Son essències florals que es prenen per via oral. Les flors de Bach poden ser utilitzades en malalties, dolor, patiment i són pel Dr. Bach les senyals de que ens estem desviant de la nostra essència, i es quan llavors apareixen els desequilibris en l’estat d’ànim, en els canvis d’humor i en les emocions.

Les flors de Bach son remeis purs que connecten directament amb la vibració del nostre cos, transformant els estats negatius com: irritabilitat, ansietat, estrès, inseguretat, por, egoisme, falta d’autoestima, rancor, en cas d’urgència… restableix la vibració harmònica, sense contraindicacions ni efectes adversos o secundaris, enfortint i estimulant les qualitats positives que tots tenim.

Objectius

Facilitar els coneixements teòrics, filosòfics i pràctics de les essències florals a partir del mètode del Dr. Edward Bach, diferenciar, reconèixer, conèixer i aplicar les 38 flors que formen el mètode i saber quina es la més adient segons l’estat emocional del pacient per poder aconsellar.

FORMULARI DE CONSULTA SEMINARI FLORS DE BACH