A Cefel ara tens l´oportunitat d´aprendre tres tècniques molt interessants per ampliar i complementar la teva formació en aquest món tant apassionant.

2 de Juny

IRIDOLOGIA

Seguirem aquesta sèrie de formacions el dia 2 de Juny amb una classe especifica referent a la tècnica de la Iridologia que t´ajudarà a comprendre tota la informació que amaga l´Iris d´una persona.

Què és la iridologia?

És l’anàlisi de les estructures tissulars del cos: IRIS. En neuropatia s’estudien les marques, signes i colors de l’iris, l’estat de salut de l’organisme, la seva fortalesa, vitalitat constitucional, les àrees de congestió o dipòsits tòxics i les debilitats o fortaleses inherents.

És un mètode simple, indolor, econòmic i consisteix solament a observar la part interna del cos.

La teràpia de la Iridologia

La Iridologia, ens permet realitzar una evolució global de l’estat del pacient, de la qualitat, quantitat de força vital. Per tant, sabem a través de l’iris com està el seu organisme. A més, la constitució, la tendència a emmalaltir i fer un tractament preventiu.

Podem saber quina àrea té o pot tenir la malaltia o la resistència de la malaltia en cada persona, la seva localització i també el seu origen; genètica adquirida en el caràcter agut o crònic de la malaltia, com reacciona amb el tractament i les possibilitats de recuperació.

L’objectiu del tractament és estimular certs punts amb l’ajuda d’unes petites agulles que s’utilitzen específicament per aquesta tècnica, podrien ser agulles o xinxetes.

El mecanisme d’acció és un mecanisme reflex. En auriculoteràpia, un punt patològic es detecta mitjançant la reacció de dolor a la pressió local o utilitzant un detector elèctric. El tractament pot ser realitzat amb l’ajuda de massatge del punt, mitjançant l’aplicació d’una agulla, energia elèctrica, llavors de Vaccaria, moxes, imants, electroestimulació, microesferes o per estimulació elèctrica o làser.

FORMULARI DE CONSULTA SEMINARI IRIDOLOGIA