A Cefel ara tens l´oportunitat d´aprendre tècniques molt interessants per ampliar i complementar la teva formació en aquest món tant apassionant.

16 de Juny

Auriculoteràpia

I per finalitzar, el dia 16 de Juny ens endinsarem de ple en el món de la Auriculoteràpia, aprendrem a estimular els òrgans que es reflecteixen en l´orella de tot ésser humà i et sorprendran els beneficis que en podem obtenir.

L’Auriculoteràpia és un tipus d’acupuntura per la qual es col·loquen unes agulles molt fines en punts específics de l’orella amb la finalitat d’estimular el pavelló extern de l’orella i controlar el dolor i altres símptomes. L’orella conté un mapa de tot el cos i punts específics en aquest mapa que coincideixen amb determinades parts del cos.

Indicacions de l’Auriculoteràpia

S’utilitza en cas de migranyes, herpes, problemes digestius, renals, gasos, refredats, gastritis, indigestió, còlics, ulceres, diarrees, vòmits, hemorroides, problemes menstruals, insomni, ansietat, depressió, estrès, asma, sinusitis, bulímia, anorèxia, obesitat, addiccions com: alcohol, tabac, dolor ossi, articular, artritis, reuma…

FORMULARI DE CONSULTA SEMINARI AURICULOTERÀPIA